Cand variabile o iau razna!

Acum cateva minute am primit pe mess linkul la un scriptuletz pe care l-a completat prietena mea pe o pagina. Din pacate variabilele nu s-au salvat asa ca uite ce a iesit: =))

Intr-o zi null de vara la null intalnesti cea mai null persoana de pana acum. Numele acelei persoane este null , si cu fiecare miscare pe care null o face te aprinde din ce in ce mai mult. Te apropii de cel mai bun prieten null si ii spui, “Uau, acesta trebui sa fie cel mai null corp pe care l-am vazut.” Deodata, null se uita in directia ta si incepe sa vina inspre tine!!! null spune, “Te-am observat ca te uiti la mine. Vreau doar sa iti spun ca esti atat de null , si ma intrebam daca ai vrea sa mergem la null cu mine si null ?” Cu un zambet prostesc spui:, ” null ” si pleci cu ei. Cand ajungi la null , null se apropie de tine, si iti da cel mai fierbinte sarut posibil. Amandoi va sarutati pasional cand simti ca null te loveste in cap. Deschizi ochii si iti dai seama ca totul a fost un vis, dar gasesti un biletel langa patul tau.

In el scrie: ” null este dragostea pe care o astepti toata viata ta. null te va invita afara in null zile sau chiar mai putin, dar doar daca trimiti acest link www.TestDragoste.go.ro cel putin la 10 prieteni in cateva minute. Cu cat trimiti la mai multe persoane cu atat te va invita mai repede, si amandoi va veti indragosti.

TRIMITE ACEST MESAJ PE MESS !
www.TestDragoste.go.ro — cel mai nou test de dragoste , trimite si tu mai departe :*

ATENTIE! Nu lua acest lucru in gluma, deoarece daca o faci vei avea ghinion urmatoarele saptamani! null ”

Cam asta ar fi valoarea saitului asta, null

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0