Invatamantul Romanesc

Am convenit ieri, pe drum spre scoala cu prietenul meu Sorin, sa ne scriem amandoi parerile despre faza cu alocatiile sub 18 ani. Uite ca el si-a scris partea lui si acum e randul meu sa imi dau cu parerea. Eu abordez mai putin practic situatia:

Ministerul Invatamantului, sprijinit de Guvern a decis sa nu mai acorde alocatii elevilor care au trecut de varsta de 18 ani, adica celor din clasele a 11-a si a 12-a.

Uite ca ministerul a hotarat sa jacmaneasca si mai mult din bugetul acordat elevilor, acuma intrebarea existentiala … banii astia.. unde se duc?

In parcuri? Vorba lui Sorin. Sau unde… ca dupa calculele mele sunt destul de multi. Chiar daca s-au marit alocatiile cu 10 lei, tot mai raman multi bani care nu se duc nicaieri. Sau se duc?

Nu stiu despre voi, dar eu m-am saturat sa fiu furat. Nu ca ar fi o avere banii aia … da sunt ceva, sunt o motivatie pentru multi sa vina la scoala, sa nu isi ia un serviciu mai bine platit. Daca tot ne ocupa 6-7 ore pe zi, macar sa ne dea bani de laptic si cornulet.

Tocmai din aceste motive, Sorin mi-a spus ca la intrunirea C.C.E nationala s-a discutat subiectul. Parca se vorbea si de o greva care mie imi suna bine. Cea ar fi sa ii lasam nemancatzi pe picpalaci astia. Asa ca, elevi, uniti-va!! Hai sa dam jos sistemul ticalosit!! =)) (sunt in asteptarea arestului si a militiei)

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0