Retele de Bloggeri

Nu doresc sa aduc nici o ofensa nimaniu.. tot ce urmeaza este doar un punct de vedere si trebuie luat ca atare:dude_network.gif

Navigam pe blogul vecinilor mei de server, de acolo m-am dus mai departe la o fatuca care comentase si care subtinea la randul ei.. o retea de blogari (scuzati-mi ambiguitatea).

Reteaua asta are un forum, bine facut … simpaticutz.. dar am ramas masca cand am vazut cum merge treaba pe la ei. Am o tolba plina cu sfaturi pentru blogeri si pentru retele de astea :

1.) Mah baieti, daca Gogu vrea sa intre in retea si voi nu vreti dintr-un motiv sau altu, trebe totusi sa il respectati pe Gogu si sa ii dati un motiv corect “Bai uite care e problema..” fara katerinka si alte de astea. In fond si la urma urmei, omul, s-a chinuit sa posteze pe forumul vostru si indiferent cate hit-uri si uniqs aveti pe saptamana.. aerele de superioritate creaza antipatie.

2.) Daca iti faci trafic din continut grafic explicit, nu ejti in masura sa judeci pe nimeni in legatura cu continutul.

3.) Dragi Gogu, Gelu, nu mai va milogiti pentru un domeniu.. va arata urat pe CV. Ce conteaza daca ai o adresa de genu “Gelu.ReteauaDeBlogeiSukari.com.net.us” , tot Gelu esti.. tot acelas continut. Daca continutul e de cacaua.. tot 3 cititori o sa ai. Macar pastreaza-ti si tu coloana intacta.

4.) Nu dati in cap pentru domenii si hosting.. e plin netu de din astea.. vreti hosting pentrut blog :

Vreti domenii??

E pacat, e foarte pacat. Nimeni nu ar trebuii sa accepte asa ceva

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0