Catel sau copil??

Desii mi-am zis ca nu am sa fac trafic de pe urma povestii astea triste iata ca sunt nevoit sa fac, deci pe blogul lui, ACVV, a postat o dilema personala. Intre puiul de tigan care omoara un catel in bataie si fata de 12 ani arsa cu tigara si batuta , care faza e mai trista?

Am ramas masca, toata lumea ataca fata si salveaza cainele. De parca nu ar fi fost si ei copii in sistemul scolar din Romania.

Eu, am fost slabutz cand eram mic si pe langa asta am mai si invatam intr-o scoala amplasata in mijlocul unui cartier de rromi. Pana m-au invatat niste prieteni de ai mei, printr-o metoda mai ne-ortodoxa (ma bateau de imi suna apa in cap) sa ma apar, mi-am pierdut foarte multe portofele daca ma intalegeti ce vreau sa spun. Asa ca pot sa empatizez cu saraca copila.

Nu ca Imi displac cainii, da nu poti sa pui in balanta un caine cu sekelele care ramanu unui copil abuzat.

Daca insa era vorba despre un urs Panda as fi zis: “impuscati fata!!”.

Totusi, daca multi gandesc ca cei care au comentat acolo, inseamna ca in viitor, criminalii se vor plimba liberi pe strada si oamenii care calca cerbi vor infunda inchisorile?? Nu??

Da de oamenii care sunt perforati de haite de caini vagabonzi, de ei nu va e mila? De baiatu ala care are nevoie de transplant de piele ca i-au jupuit piciorul caini vagabonzi??

Asa ca deschid aici un poll, sa vad si eu care e adevarul.

[poll=5]

Intradevar eQuilibru, ai dreptate. Copilul asta o sa ajunga “o tarfa”. Fiindca e foarte clar ca fetele cuminti sunt luate de proaste, uite si tu ce patesc.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0