Cele mai proaste Reclame.

Acesta este un top al celor mai proaste reclame care sunt acum pe orice post de televiziune.

  1. I. Pe primul loc este o reclama la o cafea. Nu am reusit sa gasesc linkul dar stiu ce era ceva cu un tata care gasea, de dimineata, un barbat in camera fetei lui. Reclama asta e locul intai datorita reactiei parintelui. E clar pentru mine ca persoanele care au facut-o nu au fete…
  2. II. Reclamele de la Coca Cola cu limba si cu ochi-ul. Fratilor, care e ideeeaaa?? Vreti sa ne scarbiti in a cumpara produsul? ( reclama aici )
  3. III. QFord si reclama lui cu Cucu sau aialalta cu copilul. Deci ne-am prins deja. Ce vreti voi sa tranzmiteti este ca aveti ferestre rezistente. Dar ar trebuii sa va reprofilati pe telecomenzi, ca am stricat vre-o 10 schimband in disperare canalul. ( reclama aici )
  4. IV. Toate reclamele de la vinul Muscatel fiindca nu m-au inclus in target-ul lor de piata. Reclamele lor sunt pentru idioti. ( reclama aici )
  5. V. Reclama de la Salvati Copii cu “Safer Internet”  pentru ca am impresia ca incurca aiurea timpul de emisie si consuma bani degeaba. Cum vreti voi mai exact sa opriti pustimea sa se injure pe net???  Sigur nu aveti alte treburi mai bune de facut?? Sa “Salvati Copii” de exemplu?!? ( reclama aici )
  6. VI. Deci sa intalegem din reclama la Tranzactiv, ca ea.. in principal .. a stat o zi intreaga pe WC?? Hai bai, fiti seriosi ce draku. ( reclama aici )

Urmeaza un post cu cele mai tari reclame

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0