Contract RDS

Upgradam linistit software-ul mobilului meu cand, deodata, conexiunea la internet moare iar eu raman cu un mobil softat prost si cu un calculator izolat de reteaua imensa numita internet.
Bineinteles ca in 2 minute am realizat ce se intampla. RDS a intrerupt iarasi abonamentul pentru ne-plata, dar sa nu credeti ca e iarasi vina mea, nu, nu este. Cei de la RDS pur si simplu nu stiu sa emita facturi. Incep sa frunzaresc contractul cu RDS citind si eu obligatiile. Eram sigur ca s-a scris ceva de notificari acolo. Intradevar gasesc ca RDS-ul se obliga sa notifice utilizatorul ( adica pe subsemnatu’ ) in momentul intreruperii serviciilor. Bun.
Cu acest bagaj de cunostinte noi dau un telefon la serviciul lor de clienti si facand pe nisnaiu. O fata de acolo ma pune sa astept apoi revine si cu un ton iritat imi spune:

- Da, abonamentul dvs a fost suspendat pentru ne-plata, va mai pot ajuta cu ceva?
– Da, as vrea sa depun si eu o plangere in legatura cu faptul ca eu nu primesc nici o factura da la RDS.
– Nu la mine, la alt departament
– Domnisoara, ca sa ma intelegeti, eu lucrez cu internetul.. pe mine ma costa surprizele astea pe care mi le faceti in fiecare luna de cand am facut abonamentul.
– Da, noi le trimitem, dar sunt unele persoane care nu le primesc la dvs acolo. Nu stiati ca facturile se elibereaza la sfarsitul lunii?
– Duduie, eu nu am un singur abonament, mai am si la Vodafone, UPC, Romtelecom, etc… ei imi trimit facturi. Si pe langa asta, scrie si aici in contract ca trebuie sa ma notificati prin recomandata sau mandat postal, de ce nu primesc si eu asa ceva?
– ( vocea devine calduroasa ) Dar eu nu am ce sa fac.. nu puteti depune plangeri aici…
– Atunci, ma pot plange la OPC?
– Puteti sa depuneti o sesizare la ghiseu…
– Pai am depus, uitati, nu m-a ajutat la nimic!
– Nu stiu cu ce pot eu sa va ajut, ati depasit perioada cu 14 zile.
– Pai vad ca nu ma ajutati cu nimic, am sa ma duc maine cu banii de factura si cu o plangere.. asta va fi ultima pe care o depun la ghiseul RDS…
– Mai aveti vre-o problema?
– Nu, asta e de ajuns pentru mine, multumesc mult. O seara buna…

Si asta a fost. Acum scriu acest articol in Word in sperata ca la un moment dat va ajunge pe www. O sa intrazii si luna asta cu proiectele. Da, ce sa ii faci?!? Doar ei le trimit; Postasii sunt de vina pentru ca se tin de sotii!

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0