Webstock10

A fost super katerinkă la Webstock 2010 . Am ajuns acolo şi m-am întâlnit cu colegul Dan, am urcat cu liftul ciudos până la unu şi m-am înscris la eveniment. Vodafone mi-a oferit o plasă cu tricou, şapcă şi pix ( din păcate nu sunt în stare să ofere suport serios în continuare, preferăm htc-ul reparat ) …

Au început conferinţele; din care m-am distrat la conferinţa lui Dragoş Manac care a fost genială, dar nici Alexis Bonte nu a fost rău… în rest cam la toate am tras chiulul puţin câte puţin ca să merg să fumez cu da_bear sau Alina.

A fost o alegere proastă că nu m-am dus la “comunication” , m-am dus în schimb la “concepts” unde majoritatea speaker-ilor nu au fost ieşiţi din comun, totuşi prezentările Ancăi Bădiţa ( Let’s Do It România ) , Mădălina Uceanu şi Bogdan Bocşe au fost bune.

Dintre fazele geniale trebuie să neapărat să vă spun de momentul în care tipul care lua premiu a doua oară a zis “băh, dacă sunt aceleaşi cărti, eu îmi bag PULA în ele!!” şi tot o fază tare a fost că , stând la discuţie cu da_bear şi Alina deodată văd că ăştia scot abur pe gură, zic ce naiba… cea ce mă întorc spre aerul condiţionat din  podea şi suflu: abur tată… vă puteţi imagina ce temperatură era în barul ăla dacă ne ieşea abur din gura :))

Afterparty-ul a fost lipsit de evenimente în afară de faptul că ne îngrămădiserăm vreo 100 într-un bar în care nu aveau loc decât vreo 50 de persoane.

Am râs, am glumit, nu am părăsit incinta… şi până la urmă s’o doveit a fi extrem de mijto evenimentul. Sper că la anul să mă duc şi eu pe post de speaker dacă mai sunt în ţară.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0