Manifestul unui vierme

Sunt anormal. Asta am înțeles eu din câteva articole care circulă zilele astea pe internet. Pentru că, ce om normal s-ar duce în Piața Universității să protesteze anti sistemul perfect pe care Băsescu îl conduce?

Nu am nici o scuză. Trebuia să stau acasă și să mă bucur de leptopul meu (înțeleg că e mare chestie), să merg la cico sau să cumpăr flori. Doar sunt român și e dreptul meu să nu am chef să protestez. În fond și la urma urmei, de fiecare dată când apare pe facebook o poză cu o fetiță bolnavă de sida dau like, dau și share, sperând ca cineva, acolo sus, îmi ține scorul.

Ce îmi pasă mie că există bugetari a căror salariu a ajuns patru milioane după ultimele tăieri, sau că “moșnegii” care protestează au fost la un pas să își piardă pensiile acum câteva luni. Nu îmi pasă de bătrânețe. Sunt șmecher. Pot să mă car în occident dacă vreau, doar că nu mă ia nimeni… Cică au și ei papagalii lor.

Nu mă intersează, nu vreau să aud de oamenii cărora băncile le-au luat casa pentru că nu au plătit o lună, sau de profesorii care m-au învățat să scriu. Sunt șmecher, sunt de o mie de ori mai șmecher pentru că pot să tastez și să scuip oamenii care încearcă să schimbe ceva.

Stau acasă pentru că mi-e frică de “galerii” și pentru că mi-e mult mai frică de schimbare.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0