De ce NU ai nevoie de o invitatie in Zonga

Zonga-Music-Ninja

Acum câteva zile a avut loc lansarea cu tamtamul de rigoare a unui nou serviciu de muzică legală sub tutela băieților de la trilulilu.ro . Zonga își propune să fie un “all you can listen” service pentru userii care sunt dispuși să plătească lunar suma de 3 euro ( sau 9 dacă vrei să asculți pe iphone/android )

Primul lucru pe care l-am făcut când mi-am facut contul pe Zonga a fost să caut Eminem. Este căutarea mea obișnuită când testez un serviciu de muzică online. În mod normal mă aștept la 100 de rezultate, dar Zonga nu mi-a oferit nici unul. Ok, poate nu au Eminem. Am văzut că aveau albumul lui Smiley așa că am căutat ceva mai autohton, “Alexandra Stan”. Din nou zero rezultate relevante. Cu chiu cu vai am reușit să găsesc o melodie a artistei de mai sus, din păcate nu cea pe care o căutam.

Am închis fereastra Zonga, mai ales că flash-ul îmi mânca enorm de multe resurse și am deschis Grooveshark unde fără vreun abonament sau invitație am găsit melodia în mai puțin de câteva secunde. De alfel Grooveshark este cel mai mare serviciu de cloud base music, dar nu este singurul, mai exista și Google Music, Itunes, 8Tracks, Pandora, Spotify, și bineînțeles Youtube.

Părerea mea sinceră e că Zonga o va lua scurt pe urmele eOK.ro și va deceda în mai puțin de un an pentru că e un serviciul overpriced de care lumea pur și simplu nu are nevoie.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0