Legend, wait for it …

Aseara am facut noapte alba.

Pentru inceput am fost la concertul Parazitii unde am intrat pe baza de piscot prin marinimia colegilor de la mahmur.info care aparente au facut atatea valuri la intrare ca i-au lasat pe agentii de paza  cu un respect instant pentru bloggeri.

Am observat ca la toate concertele rap public-ul este “engaged” ca sa zic asa… Noi, care stateam acolo, ne imaginam  pe scena cantand si eram convinsi ca daca Cheloo ne-ar da macar pentru un minut microfonul l-am invata una sau doua chestii.

JustF0rFun fost lucky son of a bitch-ul din grupul nostru, legitimatia lui de presa l-a plimbat prin tot clubul spre deosebire noi,  muritorii care am stat cuminti in public si am ovationat.

Au cantat 19 piese printre care si “De ziua ta”, moment in care Rosioara si cu mine ne-am amintit ca in Kulture, la doar cativa kilometrii isi serba “Necenzurat” ziua de nastere.  Asa ca am purces spre Kulture. La iesirea din club, cei doi crai ( mai exact justForFun si da_bear ) au reusit sa supere doua blonde corpolente care ne-au facut pletosi si ne-au recomandat o frizerie de pe la Perla, pe acolo .

In Kulture admosfera a fost ca intotdeauna, adica nu pe placul meu, dar ne-am distrat. Rosioara s-a destainuit ca el nu stie engleza dar “intalege”,  Moise a facut in premiera cinste cu o bere si un shot de tequila , Serban Paun a spus ca programatorii nu le au cu limbile ( hehe, ce stie el?!! ) iar DaBear si JustForFun au rupt ringul de dans pe Du hast.

Pe la cinci dimineata am prins si eu primul metrou spre casa. Deci …. Cine isi mai serbeaza ziua saptama viitoare?!?!

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0