Top 5 – Cluburi din Centrul Vechi

wallpaper-1395324

De cand mi-am luat un job constant simt nevoia ca la fiecare sfarsit de saptamana sa ies undeva sa ma destind. Multa lume nu stie dar lucrul in IT poate fi extrem de stresant uneori. Problema pe care am avut-o la inceput a fost ca eu, in copilarie, nu am fost exact Mr.Sociability asa ca nu prea stiam locuri interesante in capitale unde cineva se poate destinde.

Din fericire am acumulat un cerc de prieteni diversi care mi-au aratat locurile lor preferate din centrul vechi. Mai jos sunt cateva reviewuri scurte la locurile prin care am fost:

Oktoberfest Pub

E locul potrivit daca ai chef de o seara cu bautura si conversatie. Preturile sunt decente si sunt printre putinele locuri unde te poti intalege cu interlocutori. Atmosfera mie imi seama cu cea de cabana, poate de la vinul cald poate de la numarul mare de rockeri pe care ii adaposteste in fiecare seara… Partea negativa este ca e in permanenta plin de minori si ca in weekend nu prea gasesti locuri libere.

Club A

Multa multa lume, agitatie si muzica buna. E un club decent aproape istoric avand in vedere ca profesoara mea din clasa a 7-ea il frecventa destul de des la vremea aia. Bauturile sunt un pic mai scumpe si nu as merge acolo fara minim 50 de lei pe langa asta lasat-ul sau preluat-ul hainelor din garderoba este o aventura.

Kulturhaus

Muzica e buna. Fetele sunt pulbere. Cam astea ar fi singurle lucruri pozitive pe care pot sa le spun despre Kulture. In rest e plin de cocalari, miroase ingrozitor si nu in putine ocazii era cat pe p-aci sa fiu batut. Intr-o seara mi-am luat chiar o palma peste crestet de la un ins ne-indentificat.

E o hazana dar am foarte multi prieteni care il adora asa ca de obicei cedez presiunilor si merg cu ei. Decenta ar fi scena de la etaj unde se mai mixeaza din cand in cand. Daca ai chef de scandal si ai baut destul … Kulture e clubul pentru tine.

Iron City

Extrem de scump. Au tot felul de evenimente incepand de la “Karaoke Night” si pana la “Folk Night”. Admosfera face toti banii ( presupunand ca esti copil de miliardar ) dar overall e un loc fain in care sa te relaxezi. Daca mergi acolo asteapta-te la persoane cel putin dubioase …

Revenge Club

Ieftin , nu ca Iron, insa foarte putin spatiu. Partea misto e ca au niste ventilatoare pe care le mai pornesc in momentul in care admosfera devine incendiara. Din nou, foarte multi copii, daca ai 17-18 ani … Merge. Muzica e super!

Cam astea sunt toate despre care am timp sa scriu acum. Daca v-a placut, mai revin si cu alte locuri …

Update: Stiu ca sunt doar 5, in varianta initiala erau 6 dar am sters unul dintre ele.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0