Cum s-o arzi exclusivist la J&B party

2012-04-07 00.50.01

Aseara am petrecut impreuna cu alti cativa bloggeri la petrecerea organizata de J&B . Inca din primele momente am intales de ce picasem cu brio mini-interviul pe care organizatorii mi l-au luat prin telefon, muzica nu era clar pe gustul meu exceptie facand Dj Optik care este pe gustul tuturor ( se stie!!! ) .

Imdiat ce am ajuns acolo am fost intampinati de paza, in acel moment m-am prins si eu ce inseamna “petrecere exclusivista” .De bodyguarzi nu putea trece nici 007 intr-o zi buna. Eu am fost printre norocosi, am reusit sa trec relativ relaxat multumita invitatiei de la Ogilvy ( multumesc inca o data ) dar un prieten a trebuit sa se intoarca si sa petreaca o seara linistita cu familia.

Dupa ce am fost sortati am primit si mult asteptatele “piscoturi” mai exact niste brelocuri si bratari . Eu ( de emotie, hehe ) am luat mai multe si mi s-a facut observatie, asa ca am impartit prada cu colegii doar de frica sa nu trebuiasca sa le dau inapoi.

Invitatii stateau impartiti in doua tabere. Cei care venisera pentru muzica, se concentrasera in interiorul barului iar cei care venisera sa socializeze stateau pe tereasa de langa lac. Noi, cum am scris si mai sus, nu ne omoram dupa muzica asa ca am ales socializarea si ne-am concentrat intr-un grup de guralivi ( condus de infamul @necenzurat ) pe o canapea din apropierea intrarii.  De acolo am putut sa ne facem treaba si sa comentam tinutele cel putin nonconformiste.

Pentru o petrecere J&B ma asteptam la bautura buna insa singura combinatie care mi-a placut a fost J&B + Mere. De alfel mi-a placut atata de tare incat am adaugat-o pe lista cu lucruri pe care o sa le mai comand cand pierd noptile in baruri. Restul bauturilor erau decente in afara de City Mix care dadea mai mult medicament ( imi pare rau, ne-inspirata combinatie ) .

La un moment dat, cineva ( alias cc69627327222 ) a vazut-o pe Dana Rogoz ( Abramburica da’ pa pro’ ) care, din nefericire pentru ea, si-a facut baza de operatiuni exact langa canapeaua pe care noi ne faceam veacul. Rumoare, bancuri, rime ne-inspirate cu numele ei. Zvonul a ajuns si la urechile lui Stefan Rosioara, care, a inceput sa o caute frenetic pentru a face o poza cu ea …  In timpul procesului de cautare acesta a dat-o pe don’sara Abramburica la o parte din calea lui de cel putin trei ori spre rasetele si si aplauzele noastre care,  nenorociti fiind, il tachinam cu propozitii de felul “acum cateva secunde am vazut-o”.

Povestea s-a terminat totusi pozitiv si poza sta acum mandra pe facebook-ul lui Stefan.

Am mai stat cateva ore cat sa pot sa beau ma patrunda spiritul petrecerii apoi am plecat impreuna cu Stefan, Serban si Mihnea si inca o tipa ( a carei nume imi scapa, probabil din cauza spiritului ) sa finalizam seara intr-un club de pe Lipscani. A fost o seara grozava si trebuie sa recunosc ca party-ul J&B a fost ok.

Later edit:

Articol mult mai fain ca al meu a scris Mihnea la el pe blog.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0