Samsung exagereaza in povestea cu Haotik

Evit de obicei să mă bag în disputele astea copilăroase din online, însă subiectul despre care o să scriu a prins amploare în ultimele zile. Mai exact modul în care Haotik a zburat de pe samsungmobilers.ro ajutat de colegii.cc .

Acuma, eu am mai zis-o şi pe twitter. Omul nu este nevinovat, a vorbit urât, dar toti injurăm aşa că accesele de pudicitate de zilele astea sunt aiurea în tramvai şi fără buletin. Nu e ca şi când colegii doar îl întrebaseră dacă are o zi bună şi el a sărit în aer înjurându-i ca la uşa cortului. Haotik a exagerat dar … şi e un mare dar aici, nu stiu câţi dintre voi nu a-ţi fi reacţionat la fel după zile întregi de miştouri la adresa voastră (ştiu că sună patetic, dar nu e prima dată când îl luau la mişto) .

Ce am scris mai sus e punctul unu. Punctul doi ar fi că, o companie atât de mare precum Samsung ar trebui să aibe şi o coloană vertebrală pe măsură, să nu se îndoaie aşa la cea mai mică adiere. În fond şi la urma urmei twitter-ul e o chestie personală şi nu cred că Dragoş ar vorbi aşa de pe un cont oficial şi reacţia lor a fost exagerată în opinia mea.

Eu îl cunosc pe Haotik şi nu mi-a lăsat impresia că e un băiat rău. E adevărat că nu prea e diplomat, dar nu e rău şi nu cred că merită circul ăsta care se face. În fond şi la urma urmei şi dictionarul spune, ironia e o formă de batjocură şi dacă el a schimbat registrul dintr-o batjocură voalată în una pe faţă atunci nu cred că asta e un motiv destul de bun să îl zboare din echipa unui “blog colectiv” care ( după cum  spune chiar PR-ul lor ) nu e asociat cu compania.

Cam asta e părerea mea. Citesc colegii.cc şi imi plac dar e de menţionat că nu e prima oară când îşi întorc armele spre persoane care nu au nici o treabă cu ei …

Au mai scris şi Rosioara şi Costin.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0