Nicușor Dan e pe drumul spre victorie!

Citisem pe undeva la un moment dat că articolele despre politică sunt cel mai simplu mod să îti alienezi cititorii. Cum oricum am doar cațiva am decis să mă avânt cu capul înainte și să scriu despre Nicușor Dan. Aceasta speranță tânară a României de azi.

După cum probabil ați observat pană acum, Nicușor este feblețea mediului online ( deși în ultimul timp, lumea se cam satură ) . Deci, de ce cred eu că ar trebuii să îl votați pe Nicușor Dan?!?

În primul rând pentru că a învațat rapid cum se face politică, aruncând cu rahat în contracanditatul cu cele mai multe șanse, bineîntales. De aceia voluntarii mancurzi lui, când te opresc pe strandă, vorbesc despre cât de nașpa e Oprescu și cat de multe NU a făcut el pentru Bucuresti. Se mai și enervează dacă îndrăznești să ai ( ca un porc stalinist ce ești ) o altă parere …

Nici la capitolul programă nu stă prea bine. Cam toți subținătorii cu care am vorbit au propria lor viziune și nu prea se pupă cu cea declară el pe site… Unul dintre cele mai originale ”proiecte” pe care l-am auzit a fost ”ne va scapa de cerșetori pentru ca va modifica legea să îi aresteze mai repede”, asta e o prostie, nici nu are cum să îl facă pentru că nu tine de atribuțiile lui ca primar.

Bne, da tampitul de prigoana promite transport gratuit. Era să mor de râs cand am vazut pancarda.

În rest aceleași promisiuni reciclate de la candidații dinaintea lui ….

Mă rog. La capitolul notorietate tot nota 4 sunt nevoit să îi dau pentru că e practic un invizibil care a apărut abea acum cateva luni pe scena politică și care probabil va dispărea imediat ce va pierde alegerile. De alfel dacă tot suntem la capitolul asta aș muri de curiozitate să aflu și eu de unde are atâția bani?!? Voluntarii mi-au zis că din donatii însa eu am depasit de mult varsta la care credeam in alba ca zapada si in donatii dezinteresate de la cetateni îngrijorati de modul in care Oprescu duce Bucurestiul la pierzanie.

În inchieiere îmi cer scuze pentru nota sumbră a articolului, nu am nimic personal cu tipul dar sunt satul de share-uri pe facebook de genul ”Dan e Barosan”, campanie facută cu multă etică și fairplay cand vine vorba de ceilalti candidați.

Update 1:

Nicusor a pierdut alegerile, cea ce era de asteptat si a iesit Oprescu, iarasi, de asteptat. Eu zic sa nu plangeti mult. Procentul de 9.x% pe care l-a avut e destul de bun avand in vedere ca doar pustimea l-a votat. In fond, daca e atat de bun pe cat spuneti voi atunci o sa ii fie simplu sa se faca remarcat in consiliu primariei.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0