Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012

Cand am ajuns acasa am facut ce fac de obicei, am deschis facebook-ul si am inceput sa citesc ultimele update-uri. Cam pe la al 4-lea am simtit ca mi se opreste inima. Nu, nu era vorba despre o fosta care se casatoreste ci era o reclama la Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Ora 21 scria pe reclama , 15 Iunie. Fuck! Era 15 Iunie ora 20 … am simtit ca inebunesc, nu ratasem nici o editie si nici nu aveam de gand sa incep anul asta. Am pus mana pe telefon si am gasit o partenera ( pe Serban ) dupa care m-am imbracat cu primele haine pe care am pus mana si dus am fost spre Sala Palatului.

Cand am ajuns acolo, Serban ma astepta cu zambetul pana la urechi, programul se decalese asa ca mai avem 15 minute de stat la o cafea. Dupa ce am facut checkin-ul ( ca deh ) ne-am dus in sala si ne-am asezat pe locurile noastre. Luminile s-a stins si a aparut Smiley.

Cam jumate de ora a durat concertul celui mai sus mentionat, un maclavais de piese cantate doar pe jumatate de el, cealalta jumatate din versuri apartineau artistilor care nu erau in sala. Imi pare rau sa zic dar live nu prea suna ca la radio, acolo imi place. Ma rog. Tipul venise pe scena imbracat intr-un trening de pijama asa ca o sa pun prestatia slaba pe seama despartiri de Laura Cosoi.

Dupa concertul interminabil al celui de mai sus a inceput spectacolul. Cinci ore de publcitate pura. Ce m-a distrat de la inceput e ca toti sponsorii isi facusera filme de prezentare care mai decare pline de efecte speciale, in afara de “Playboy” care a avut doar logoul pe un fundal negru, pe sistemul “Playboy. Atttttt!!!” ( apropo de asta: Serban e rugat sa isi recupereze numarul de Mai pe care l-a uitat la mine cand a plecat ) .

Reclamele au fost dupa parerea mea mai slabe ca cele de anul trecut dar cateva s-au remarcat: Snickers: More NutsYDA: DramaSpace Monkey – it’s not a planet, it’s our homeOrgan Donor Fundation South AfricaLynx Excite: My Angel GirlfriendDirt Devil-The Exorcist.

Din seria “ei este mai prosti decat noi” trebuie sa mentionez antireclama la Burger King facuta de McDonalds. Au fost si cateva romanesti pe acolo dar pe departe cea de la IqAds si cele de la Animest ( loooool ) au fost cele mai apreciate.

Au fost doua calupuri speciale de publicitate, unul cu tema Star Wars si unul cu reclame vetust.

Din pacate insa organizatorii au avut probleme de identitate sexuala anul acesta asa ca ne-au tratat cu vre-o 30 de minute de reclame la chilotii AussieBum, reclame care au facut pana si pe cea mai libertina femeie din sala sa roseasca. Dupa 20 minute de chin sala s-a golit si majoritatea platitorilor de bilet au iesit sa fumeze sau sa manance un hotdog ( no pun intended ) la magazinele din holul Salii Palatului.

Tot spectacolul a tinut pana la 5 dminineata cand am mai stat la inca o cafea apoi ne-am dus sa ne culcam pentru ca in seara asta canta Parazitii la Ursus Evolution!!

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0