Cu mutarea inainte!!

Cand am scris articolul despre mutare eram convin ca viitorul il voi scrie din casa noua dar nu a fost sa fie asa. In primul rand, chiriasii m-au taraganat inca 4 luni si nu am reusit nici macar sa vad apartamentului pana acum 3 saptamani cand intr-un final s-au carat.

Prima surpriza neplacuta a fost ca nu yala de la usa a incetat sa functioneze, de alfel banuiesc ca era in conditia asta de cateva saptamani asa ca a fost o subtila ironie cereasca faptul ca m-am agitat sa le iau “cheia” de la casa .

Dupa 40 ron si o zi invoita de la munca am reparat yala doar ca sa descopar alte cateva “mici” probleme:

Peretii erau pulbere, tavanul din baie – scorojit, nici o chiuveta nu functiona, prizele si intrerupatorele pulbere, dulapul de 20 kile din bucatarie scos din nituri si proptit de un perete in sufragerie … a … si telecomanda de la aer lipsea cu desavarsire ( to add insult to injury, cum zic amerincanii ) .

Am inceput si am reparat incet cam tot ce am putut eu sa repar, ce nu am putut am chemat un tip bun la toate care le-a facut el. Dupa trei saptamani si doua salarii consumate ( nu ma intrebati cum ) ma mandresc cu un procent de …. wait … 40% done.

Sper ca la sfarsitul lunii am sa imi desavarsesc in sfarsit mutarea.

Un sfat:  Sa nu va puna dracu sa va apucati sa schimbati aplicele singuri, a fost pe departe cel mai greu task. 

 

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0