Ultimul Capitol

wallpaper-2764762

Cutitul luceste in penumbra camerei. Mona scoate un strigat inuman si se repede spre bucatarie. Creatura, ce fusese la un anumit punct logodnicul ei Alin, se indreapta in aceeasi directie. Mona ajunge prima si tranteste usa apoi zavoraste intrarea.

-Iesi afara Mona, de ce te ascunzi?  Se aude vocea cavernoasa a lui Alin.

In seara aceasta purta o rochie alba de bal care acum era imbibata cu sange, machiajul se scursese aproape de tot. In bucatarie ceasul arata ora 2:30  … Usa se deschide cu trosnet si Alin navaleste in camera, cutitul sclipindu-i in mana si un ranjet malefic pe fata!

O caldura infernala pusese stapanire pe picioarele lui Victor. Trebuia sa-si mai deschida o bere inainte sa termine  capitolul. Cartea se scrisese singura pana la acest punct iar acum trebuia doar sa mai adauge ce el numea „tusa de final”.

Stia ca nu poate avea pretentii de scriitor, in mare parte pentru ca cititorii lui ii citeau povestile in gara, dar nici rau nu o ducea.  Intra in bucatarie gandindu-se cat de pacat e ca va trebui sa o omoare pe Mona la final.

In coltul bucatariei, ghemuita, statea o femeie tanara, imbracata in rochie alba murdara de sange. Ochii verzi se observau usor, iesind in evidenta peste machiajul negru ce cursese.  Plangea. Victor a recunoscut-o instant.

-Ce mama dracului?!? E imposibil! Esti un personaj !!

– Ajuta-ma!! scanci femeia

-Cum sa te ajut ?? Nu existi!!

– Ba da!! Exist!  Privirea se fixa pe Victor iar gura ei incerca in zadar sa scoata un cuvant.

Victor dadu sa faca un pas catre ea cand deodata simti o atingere rece pe spate. A apucat doar sa se intoarca si sa il priveasca pe Alin inainte ca lama cutitului sa coboare.

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0