Webstock 2012 in cateva cuvinte

Vinerea trecuta a fost o zi ocupata pentru online-ul romanesc. Vodafone si Eventsys au prezentat evenimentul Webstock 2012. O gala de premiere pentru cele mai interesante proiecte ale anului in curs.

Din nefericire eu nu am putut ajunge mai devreme de ora doua asa ca am pierdut mai bine de jumatate din conferinte, la cele la care am ajuns mai exact Mobile Trends si Social Media Professionals.

La conferinta despre Mobile Trends nu am stat foarte mult pentru ca sincer sa va spun m-au cam adormit prezentarile asa ca mi-am luat sacosica si m-am ghidat dupa twitter care ridica in vorbitorii de la Social Media Professionals ( deh, social media-ul )

Am ajuns acolo ca sa prind exact partea in care Alex Constantinescu de la bitdefeneder vorbea despre colaborarea cu RObotzi. They had me at RObotzi. Asa ca am mai ramas pentru Bobby Voicu, Monica Jitariuc si Andrei Rosca.

Dintre prezentarile de mai sus cel mai interesanta a fost cea a lui Bobby care a vorbit despre cea mai importanta intrebare in SM: “De ce?!?” .

Personal, mi-a placut si prezentarea lui Andrei Rosca, desi a parut sa nu fie pe gustul tuturor dat fiind noanta deprimanta a ei.

Dupa Social Media Professionals am ramas la gala de premiere unde Standout si Leo Burnett au avut cea mai mare priza la premii ( cei de la Standout erau chiar sa plece acasa cu premiul unei alte firme dintr-o eroare ) .

Ziua s-a incheiat cu o petrecere de zile mari in Centrul Vechi unde Onlineri romanesti au lasat buissness-ul pentru cateva ore si s-au distrat cu bere gratis ( nu formatia ) si muzica .

Alexandru Neacsu

Diplomacy is telling someone to Go to Hell in such a way, they look forward to taking the trip.
Why u no share or comment?
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0